7 jun 2014, 22:31  

След разговор с предателство 

  Poesía » Otra
335 0 5

Тежи следобедът,
увиснал в градоносен облак. Всеки миг
ще се разкъса от сълзи
и обещания ще се посипят,
като измокрени пера на ангели.

 

 

 

в-к Уикенд 22-28 окт 2016

 

Втора награда на в-к Уикенд, Конкурс Ерато 28 януари - 3 февруари 2017

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??