28 ago 2011, 17:31

След смъртта 

  Poesía » Filosófica
1486 0 3

Живеем да умрем един ден,

но искаме ли внезапната смърт?

Умираме ли за живота единствен,

или за това, че човек е станал дърт?

 

След смъртта започва ли нещо ново,

с бъдеще, което започва тепърва,

без минало, което задава въпроса –

дали животът или смъртта е първа?

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??