Aug 28, 2011, 5:31 PM

След смъртта 

  Poetry » Phylosophy
1654 0 3

Живеем да умрем един ден,

но искаме ли внезапната смърт?

Умираме ли за живота единствен,

или за това, че човек е станал дърт?

 

След смъртта започва ли нещо ново,

с бъдеще, което започва тепърва,

без минало, което задава въпроса –

дали животът или смъртта е първа?

© Никица Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??