да така е
изплаших се
твърде свободно
отвързахме страстите
и се втурнахме
през пространствата
да се сливаме
ти
и аз
в необятнто
изведнъж
му отпуснахме края
и стигнахме
дори
до планове
за съвместност
постоянство
деца
щастие
докъде стигнахме
не е честно
не е честно
че и ти се изплаши
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados