1 jul 2011, 13:22

След теб... 

  Poesía » De amor
944 1 17

 

= = = = =

 

Безкрайно ми липсваш!

                              И безкрайно боли...

На ухо като клипс си,

                               който късно свалих.

И следите останаха,

                               още търся илачи.

С тихи стъпки пристанах,

                               а душата ми плаче...

В мене корени пусна -

                               със сълзù те поливам.

И ми лепнеш по устните,

                               все по-жадна те пия...

Дори насън, дори будна,

                               като спомен в мен лазиш.

И очите ми са възбудени,

                               а сърцето ми е в оргазъм...

Мисълта ми е бременна -

                               само с теб. И те нося!

Заробувах на времето.

                               А дланта ми е просяк.

В храм молитви изричам -

                                на куршумни откòси.

Не сбъднах своето вричане.

                                Изтече - като в пръстите восък...

 

========

 

 

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??