= = = = =
Безкрайно ми липсваш!
И безкрайно боли...
На ухо като клипс си,
който късно свалих.
И следите останаха,
още търся илачи.
С тихи стъпки пристанах,
а душата ми плаче...
В мене корени пусна -
със сълзù те поливам.
И ми лепнеш по устните,
все по-жадна те пия...
Дори насън, дори будна,
като спомен в мен лазиш.
И очите ми са възбудени,
а сърцето ми е в оргазъм...
Мисълта ми е бременна -
само с теб. И те нося!
Заробувах на времето.
А дланта ми е просяк.
В храм молитви изричам -
на куршумни откòси.
Не сбъднах своето вричане.
Изтече - като в пръстите восък...
========
© Станислава Все права защищены
Спокойна нощ на всички!