21 may 2013, 10:07

След вчера 

  Poesía » De amor
611 0 2

 

Събудих се, а теб те няма,

в леглото сам от студ  треперя.

Целувката била прощална,

останала след вчера.

 

Безумие получено,

отдавайки парчета тяло.

В празната стая прощавам

на това, което е останало.

 

В прозореца гледам разсеяно,

вратата оставям отключена.

В тефтера записвам,

превръщам времето в минало.

© Димитър Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??