23 nov 2006, 20:44

"След всичко преживяно" 

  Poesía
1060 0 0


Не ти ли липсвам
След всичко, което прживяхме
След всички усмивки
След всичли сълзи

След всички обещания
След моята тъга
След твоите ридания
Къде отиде любовта?

Не ти ли липсвам
След всичките мечти
След стиховете, които за тебе написах
След мойто: "Остани!"

След всички обещания
След моята тъга
След всички усмивки и сълзи
След всичко преживяно...
ме остави сама

21.11.2006 16:50
На Десислав

© Гергана Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??