23.11.2006 г., 20:44 ч.

"След всичко преживяно" 

  Поезия
1055 0 0


Не ти ли липсвам
След всичко, което прживяхме
След всички усмивки
След всичли сълзи

След всички обещания
След моята тъга
След твоите ридания
Къде отиде любовта?

Не ти ли липсвам
След всичките мечти
След стиховете, които за тебе написах
След мойто: "Остани!"

След всички обещания
След моята тъга
След всички усмивки и сълзи
След всичко преживяно...
ме остави сама

21.11.2006 16:50
На Десислав

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??