12 ene 2010, 20:14

След всяка любов 

  Poesía » De amor
634 0 0

Нещо студено сърцето ми хвана

и с нокти човърка в дълбоката рана,

 

с длани свити в жилав юмрук

ми удря по вярата - просто напук...

 

Открадна надеждите, взе ми мечтите

и ледени сълзи пося във очите.

 

На всяка любов ето я зимата...

Колко малко сезони има в годината!

© ДЕСИ СТОЙКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??