12.01.2010 г., 20:14 ч.

След всяка любов 

  Поезия » Любовна
635 0 0

Нещо студено сърцето ми хвана

и с нокти човърка в дълбоката рана,

 

с длани свити в жилав юмрук

ми удря по вярата - просто напук...

 

Открадна надеждите, взе ми мечтите

и ледени сълзи пося във очите.

 

На всяка любов ето я зимата...

Колко малко сезони има в годината!

© ДЕСИ СТОЙКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??