Такава съм... Ще трябва да приемеш...
Вълшебството пресрочи свойто време.
Каляската се претъркулва в... тиква,
И вместо кочияши – мишки припват...
Венецът от звездици във косите,
Угасва, с всяка стъпка на стрелките,
Разкошните волани и дантели
Превръщат се в дрехи овехтели...
И тъй... това съм аз... такава съм...
Естествена, без грим и неподправена...
Обичай ме без блясък, черно-бяла,
Тъй както аз за принц съм те избрала...
15.10.2006
© Дидислава Todos los derechos reservados