21 oct 2008, 22:06

Следи... 

  Poesía » De amor
1222 1 30
на Г.



Две празни кутии за дамски обувки...

Пепелникът - препълнен... с въздишки...
Музика -

от откраднати, предишни целувки.




А сякаш не беше...



Откакто

си тръгна...

единствен -
аз виждах,

когато се мръкне -



как всяка следа,
която остави -

блестеше...
но не да угасне...


Свобода!!!


Ти в свойте красиви


ръце
ме държеше...

Дори, щом се скриваш...


Завинаги!!!

в своята Дивост -


го
правиш...




Прекрасно!!!

© Кирил Бачев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??