20 sept 2007, 8:16

Следи 

  Poesía
377 0 2
Пак ще дойдем. Всепоглъщащо море!
И следи по пясъка ще търсим!
Тях любовта ги е оставила!
Пак ще плуваме. Хоризонтът ни зове!
И ни следва. Свойте стъпки да откриваме!

Пак със чайките политнали, ще те обичаме  море!
Знаците на любовта, показа ни и как да я запазим!
И с рисунките по пясъка, кой ли ще ни спре!
Как да я познаем!? Тя вечно ще ни пари!

Следи по пясъка. Пак пътуваме към тях!
И с любовта си, оная, старата,
обогатената, потърсената в непотърсения зов!
Но и вечно млада... просто море от любов!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поздрав, Мариолка!!! Хареса ми.
  • ...оная, старата любов - все си я носим и обогатяваме докато сме живи все ще е така.Трогна ме, Мариолче, с обич.
Propuestas
: ??:??