29 dic 2009, 10:44

Следколедно 

  Poesía » De amor
822 0 0

Искам чудо! (След)Коледно чудо!
Да повярвам, че ме обичаш!
Че сърцето ти бие лудо,
когато твоя ме наричаш!
Да знам, че единствено със мен
си отдаден, страстен, запленен!
Искам чудото да е красиво,
да е истинско и светло, да е живо!
Искам да ми подариш  мечта,
да огрееш пътя ми като звезда!
И ми трябва малко за това -
покажи ми чудото на любовта!

© Ани Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??