Dec 29, 2009, 10:44 AM

Следколедно 

  Poetry » Love
813 0 0

Искам чудо! (След)Коледно чудо!
Да повярвам, че ме обичаш!
Че сърцето ти бие лудо,
когато твоя ме наричаш!
Да знам, че единствено със мен
си отдаден, страстен, запленен!
Искам чудото да е красиво,
да е истинско и светло, да е живо!
Искам да ми подариш  мечта,
да огрееш пътя ми като звезда!
И ми трябва малко за това -
покажи ми чудото на любовта!

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??