29 дек. 2009 г., 10:44

Следколедно 

  Поэзия » Любовная
812 0 0

Искам чудо! (След)Коледно чудо!
Да повярвам, че ме обичаш!
Че сърцето ти бие лудо,
когато твоя ме наричаш!
Да знам, че единствено със мен
си отдаден, страстен, запленен!
Искам чудото да е красиво,
да е истинско и светло, да е живо!
Искам да ми подариш  мечта,
да огрееш пътя ми като звезда!
И ми трябва малко за това -
покажи ми чудото на любовта!

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??