3 may 2013, 11:25

Следобеден чай 

  Poesía » Versos blancos
1090 0 4

 

Сърце, туптящо

в бяла чаена чашка

като врабче

окъпано във опиум,

като несбъдната маянска

приказка.

 

Глас, давещ се

в изтъркан порцелан,

облъчен с радиация,

облъхнат

от невидимост.

 

И мъка с вкус

на аеро шоколад;

балончета от сладко

нищо,

до болка захаросано -

 

И все пак търсиш още.

 

... налей си чай

в проблясващата чашка,

свари сърцето

с всичките му тайни

 

и нека резонира с нищото.

 

 

© Есен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??