Липсва ми -
цигарата,
която палиш неловко.
Смущението в погледа ти бягащ.
Напрегнатия въздух между нас,
в който хормоните ни се целуват.
Казват си и правят всичко,
което ние крием с трепет…
********************
Желанието е в мен.
Скоростта променя реалността,
сега с теб ще продължим… накъде?
Дясно-ляво?
Посоката е една.
Тя е вътрешно усещане.
Следвай ме!
© Поля Христова Todos los derechos reservados