Jan 28, 2010, 12:03 AM

Следвай ме! 

  Poetry » Love
827 0 0

 

Липсва ми -

цигарата,

която палиш неловко.

Смущението в погледа ти бягащ.

Напрегнатия въздух между нас,

в който хормоните ни се целуват.

Казват си и правят всичко,

което ние крием с трепет…

********************

Желанието е в мен.

Скоростта променя реалността,

сега с теб ще продължим… накъде?

Дясно-ляво?

Посоката е една.

Тя е вътрешно усещане.

Следвай ме!

© Поля Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??