Прозорците са ми очи,
но затъмнени са сега
под булото на черна нощ.
Не виждам нищо.
Ослепях.
Душата ми не чува нищо,
сломена в стая без врати.
Къде да ида?
В какво да вярвам?
Ослепях.
© Марти Петрова Стефанова Todos los derechos reservados