Сливане
Дъхав залез. Огнище. Тишина.
Споделена нежност. Капчица смирение.
Притихнала сълза събира усещания.
Болка. Пречистване. Обич.
Светлина. Много светлина.
Безвремието се стича.
В сливане...
Ванко Николов (Starkmaster)
Проклятието ни е да бъдем добри хора...
© Ванко Николов Todos los derechos reservados