7 июн. 2013 г., 07:57

Сливане 

  Поэзия » Любовная
443 0 0

Сливане

 

Дъхав залез. Огнище. Тишина.

Споделена нежност. Капчица смирение.

Притихнала сълза събира усещания.

Болка. Пречистване. Обич.

Светлина. Много светлина.

Безвремието се стича.

В сливане...

 

Ванко Николов (Starkmaster)


Проклятието ни е да бъдем добри хора...

© Ванко Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??