20 ene 2011, 16:41

Сливане... 

  Poesía » De amor
734 0 10

 

                                          ***

                        

                                          Ти да бъдеш моето небе.

                                          Аз под него морното поле.

                                          Всеки слънчев нов зачатък

                                          да ни слива без остатък...

 

 

                                                                                     20.01.2011 год.

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??