20.01.2011 г., 16:41 ч.

Сливане... 

  Поезия » Любовна
733 0 10

 

                                          ***

                        

                                          Ти да бъдеш моето небе.

                                          Аз под него морното поле.

                                          Всеки слънчев нов зачатък

                                          да ни слива без остатък...

 

 

                                                                                     20.01.2011 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??