1 ene 2013, 15:53

Сливане 

  Poesía » De amor
504 0 6

Над тебе сянката ми пада.

Във теб отеква моят глас.

И няма между нас преграда

да мине скритата ни страст.

 

А ехото от теб отвръща-

повтаря моите слова.

И молейки се в мойта къща,

се питам сън ли е това.

 

Една луна-на вид сребриста,

ни пали с топлия си дъх.

И сякаш тя целувки триста

изпраща ни от своя връх.

 

Над тебе сянката ми пада.

Във теб потъва моят глас,

че няма между нас преграда

и сливаме се в жадна страст!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??