4 jul 2018, 1:11

Сливане 

  Poesía » De amor
253 1 1

Очите ти, къс са вечерно небе,
покълват дълбоко във мойто сърце
и литва то на пламтящите си криле,
където самата любов го зове,
в прегръдките дивни на твойта душа,
където преливат денят и нощта,
където се сливат мигът с вечността!

© Ангел Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??