25 nov 2008, 10:48

Сложи й пепел 

  Poesía » Otra
612 0 10
 

И там, на кладата,
насред площада тих,
привързана -
душата ми стоеше,
един дори
й бе написал стих,
а друг със кръст,
молитви и четеше

... извърнала главата си
встрани,
проклинаща -
и демона, и рая,
тя, грешната,
палачът свой прости
и с нежни пръсти му показа края.

© Лулу Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??