Осакатените чувства...
защо ги допускаш
да тровят деня ти
и да си все във застой.
Човекът живее,
за да бъде сред хора,
и всяка душа
ти е ценен урок.
Кой те премаза
и сърцето ти сви
и защо ли му даде
тази сила дори.
Надигни се,
разгледай,
всеки миг усети
и ще видиш,
че винаги може
мисълта да лети.
Падай и ставай,
всеки ден се бори
за едничката радост
да си си винаги ти.
© Ива Todos los derechos reservados