13 jun 2006, 20:49

СЛОВАТА МИ 

  Poesía
866 0 13
СЛОВАТА МИ


Словата ми в мастилото попиват,
предавайки сълзите на стиха,
а чувствата в стакато дирижират,
емоции течащи от мига.

Във храста на потайни размишления
преплитат клони истини сами,
полюшвайки прелюдни притеснения
за плакъма във твоите очи.

И няма как в заблуда да изпадна.
Поглеждам през сетивни очила
и виждам я, нахалницата грабна,
красива и безценна- любовта.

Словата ми в мастилото попиват,
хербарии са за тягостна тъга.
Изсъхнали в търпение почиват
очаквайки да цъфне обичта.

© Милена Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??