1 ago 2012, 18:48

Случайно 

  Poesía » De amor
571 0 0

Случайно или пък въобще,

момичето видя момче

и спомени го връхлетяха

за онова, което бяха...

А  бяха влюбени деца

със огнедишащи сърца

и планове с мечти чертаеха,

докато "на любов" играеха...

Но времето лекува всички,

сега са просто само "бивши"...

И само капчица тъга

в усмивката им днес е спряла...

Животът как ги завъртя

в  безчувствената си спирала...!

 

© Даниела Ганчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??