Случайно или пък въобще,
момичето видя момче
и спомени го връхлетяха
за онова, което бяха...
А бяха влюбени деца
със огнедишащи сърца
и планове с мечти чертаеха,
докато "на любов" играеха...
Но времето лекува всички,
сега са просто само "бивши"...
И само капчица тъга
в усмивката им днес е спряла...
Животът как ги завъртя
в безчувствената си спирала...!
© Даниела Ганчева Всички права запазени