17 oct 2017, 23:39

Случайно 

  Poesía
344 2 3

 

По закона на случайните вдъхновения, 
с одобрение от ордена на внезапните изблици, 
без чернови и поправки, 
по наредба на спонтанните подтици, 
пиша писмо до Съдбата. 
Мятам го в чантата на случаен пътник,
да го отнесе, където свършват синевата
и започва необятната свободност. 
Призраците там са с предимство,
лудостта е на висока почит,
взривовете са баналност
хоризонтала е диагоналаен. 
Получателят може
да не прочете писмото,
(бездруго няма смисъл,
той го е диктувал) 
отговор, обаче ще получа
знакът винаги е ясен. 

© Misteria Vechna Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??