22 ago 2019, 0:36

Случайност 

  Poesía » De amor
426 1 1

 

До болка познат силует,

не можах да отмина безмълвен

и камбана проплака във мен,

недокосната скри се луната…

© Константин Корадов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??