Случи се. Влюбих се. Случи се.
Секундите спряха да тичат
и нежно във мене пробудиха
едно непокорно момиче.
Случи се. Влюбих се. Случи се.
Тайна или омагьосване.
Помолих да бъда обичана
и любовта ме докосна.
Случи се. Болка и сладост.
Ангелска песен в душата.
Някой с любов ме наказа
или от мен ме опази.
© Даниела Атанасова Todos los derechos reservados