23 янв. 2016 г., 18:23

Случи се 

  Поэзия » Любовная
585 0 1

Случи се. Влюбих се. Случи се.

Секундите спряха да тичат

и нежно във мене пробудиха

едно непокорно момиче.

Случи се. Влюбих се. Случи се.

Тайна или омагьосване.

Помолих да бъда обичана

и любовта ме докосна.

Случи се. Болка и сладост.

Ангелска песен в душата.

Някой с любов ме наказа

или от мен ме опази.

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??