3 may 2011, 20:19

Случка от една пейка 

  Poesía » De amor
613 0 0

 

 

 

 

                                                 Денят е неделен

                                                 следобедът е син

                                                 Знаеш... blue sunday

                                                 Вкусът е на кафе

                                                 градът е фон

                                                 минувачите са сенки

                                                 породени от слънцето

 

                                                 Очите са затворени

                                                 темата е въображение

                                                 мислите са за теб

                                                 формата им е

                                                 неопределена...

                                                 По-скоро е въздух

                                                 или лек ветрец

                                                 който се понася

                                                 към теб...

 

                                                 Искам да те обхвана

                                                 да усетя лекотата

                                                 която така ме впечатлява

                                                 да те повдигна

                                                 да те завъртя

                                                 да те положа

                                                 по гръб на

                                                 зелените поляни

                                                 които така обичаш

                                                 да те галя

                                                 да се нося над теб

                                                 по меката ти кожа

                                                 да се спусна

                                                 над устните

                                                 а ти само да се

                                                 досещаш откъде

                                                 идва тази въздушна

                                                 закачка...

 

                                                 Отварям очи

                                                 И пак ги затварям

                                                 Усещам те

                                                 Мислиш

                                                 Колко познат

                                                 е вятърът в този

                                                 неделен ден...

© Панайот Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??