Намерих сродната моя душа
и тя обича бури, самота.
Сега със нея ще ги споделя,
за двамата е тази красота.
Дълго скитахме се по света,
не помним що е пристан, тишина.
И само нашите две сърца
брояха дните до тази съдба.
© Пепи Оджакова Todos los derechos reservados