2.09.2010 г., 18:33 ч.

Случва се... 

  Поезия
507 0 0

Намерих сродната моя душа

и тя обича бури, самота. 

Сега със нея ще ги споделя,

за двамата е тази красота. 

 

Дълго скитахме се по света,

не помним що е пристан, тишина.

И само нашите две сърца

брояха дните до тази съдба.  

© Пепи Оджакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??