Случват ми се неща...
Случват ми се неща, които не разбирам,
ти си във всичко, което си мисля и мечтая
сънувам пробудена в морето на погледа ти,
потъвам в емоциите на усмивката ти...
И когато ме погледнеш се чувствам...
на седмото небе, омагьосана и луда...
и само това ми е нужно, за да се усмихна,
за съм щастлива - как ми се усмихваш...
Случват ми се неща, които не виждам,
но знам че съществуват със всички сили...
и намират се във всичко което чувствам,
във всичко което живея, говоря и правя...
И колкото и времето да минава
все още ме е срам да откриеш това.
и всичко което провокираш в мен...
И все още както беше и първият път...
не знам как да изразя това "Обичам те"..
всички думи и дела няма да ми стигнат.
Обичам те както не съм го споделяла,
както никога не са ми го споделяли...
единствено ти ми даваш ключа от вратата...
Обичам те и никой не знае как те обичам...
Обичам те, моя любов и вдъхновение,
обичам те нежно повече от приятел
обичам те страстно повече от възлюбен...
Обичам те и всичко намира своя смисъл...
обичам те повече от приказките и реалността...
принце мой на небето и земята, обичам те...
И просто ми се случват неща, които
не могат да се обяснят и не трябва...
Ухая на жасмин в езерото на смеха ти...
като фея изпявам тона, който ми даваш..
Приличам на глупачка и политам като перце...
чувствам се толкова голяма и толкова малка,
чувствам се различна, преродена, миг на свобода...
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados