2 мар. 2017 г., 18:27

Случват ми се неща... 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
394 1 8

Случват ми се неща...

 

Случват ми се неща, които не разбирам,

ти си във всичко, което си мисля и мечтая
сънувам пробудена в морето на погледа ти,

потъвам в емоциите на усмивката ти...

 

И когато ме погледнеш се чувствам...

на седмото небе, омагьосана и луда...

и само това ми е нужно, за да се усмихна,

за съм щастлива - как ми се усмихваш...

 

Случват ми се неща, които не виждам,

но знам че съществуват със всички сили...

и намират се във всичко което чувствам,

във всичко което живея, говоря и правя...

 

И колкото и времето да минава

все още ме е срам да откриеш това.

и всичко което провокираш в мен...

 

И все още както беше и първият път...

не знам как да изразя това "Обичам те"..

всички думи и дела няма да ми стигнат.

 

Обичам те както не съм го споделяла,

както никога не са ми го споделяли...

единствено ти ми даваш ключа от вратата...

Обичам те и никой не знае как те обичам...

 

Обичам те, моя любов и вдъхновение,

обичам те нежно повече от приятел

обичам те страстно повече от възлюбен...

 

Обичам те и всичко намира своя смисъл...

обичам те повече от приказките и реалността...

принце мой на небето и земята, обичам те...

 

И просто ми се случват неща, които

не могат да се обяснят и не трябва...

Ухая на жасмин в езерото на смеха ти...

като фея изпявам тона, който ми даваш..

 

Приличам на глупачка и политам като перце...

чувствам се толкова голяма и толкова малка,

чувствам се различна, преродена, миг на свобода...



 

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??