9 dic 2023, 18:02

Слухът на политиците 

  Poesía
85 0 0

Дори от електронното гласуване

не се стресват – дотолкоз слухово

                                  са закърнели.

Само най-високите децибели

са способни да чуват –

                         тези на протестите.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??