9 дек. 2023 г., 18:02

Слухът на политиците 

  Поэзия
90 0 0

Дори от електронното гласуване

не се стресват – дотолкоз слухово

                                  са закърнели.

Само най-високите децибели

са способни да чуват –

                         тези на протестите.

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??