10 oct 2013, 17:54

Слушала ли си...? 

  Poesía » De amor
448 0 0

Слушала ли си

 

Слушала ли си шепота 

на есенни листа на свечеряване?

А как пее сърцето, когато

изтръпнало от обич прелива?

И как през октомври

огън кладе слушала ли си?

Слушала ли си капнала сълза

как диша настръхнала от нежност.

Послушай ги, чуй ги, тогава

ще усетиш това мое обичане.

То е до болка, до лудост.

До без дъх е. Усещаш ли го? Кажи.

Копнежа на сърцето? И обичането...?

Усещаш ли ги?

 

©Ванко Николов (Starkmaster  ®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??