30 ago 2017, 8:02

Слушам те до вечност 

  Poesía » De amor, Filosófica, Verso libre, Otra
624 0 1

Слушам те до вечност

 

Мога да те слушам цяла вечер.
Ти си толко кадифена.
Сърцето ти изтъкана е дантела.
Лицето – към усмивки пристрастено.

 

Всъщност, мога да те слушам цяла вечност.
Усмивките ти подаряват ми Вселена.
Не оставяш твойто бреме,
свежестта ти да отмие.

 

Искрата, дето в тебе пазиш,
не позволяваш да истине.
И макар да нямам вечност на земята,
пак бих те слушал от звездите.

 

Музика си ти, с неизвестен композитор.
Текста оставяш да напиша.
Мога да те слушам всяка вечер,
Съдба или Любов да те наричам?

 

А.А.

© А.А. Todos los derechos reservados

Докосващо:

https://www.youtube.com/watch?v=AIR5XPWK3Vk

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??