7 mar 2012, 0:20

Сляпата планета 

  Poesía » De amor
897 1 18

Родена съм на Сляпата планета,

не си ли чувал някога за нея,

прекланяме се само пред Сърцето

и само за една любов живеем.

 

При нас дори и птиците са слепи,

и често бъркат севера със юга,

но с песен разтопяват ледовете

и никнат пред иглута теменуги.

 

Ела със мен на моята планета,

тук въздухът наситен е с бръсначи,

ще се качим на Сляпата комета,

не се страхувай, моля те, не скачай,

 

тя знае орбитата на сърцето

и чужди траектории не значат,

ще видиш перлени от страст морета

и влюбен залез как танцува Ча-Ча.

 

Ела със мен на моята планета.

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??