29 may 2012, 21:31

Слънца в прозореца 

  Poesía » De amor
418 0 0

 

О, нека днеска всичките слънца

в прозореца ти тъжен да открия!

Да видя пак запалени искрите

на щастието в нашите лица.

 

 

До теб да седна пак и засияла

да гледам нежно твоите очи

и в тях да търся нашите мечти

отдавна във едно единство сляла!


 

 

Напразно разстояния делят,

когато две души са неразделни,

когато обичта е безпределна

и две сърца задъхани туптят!

 

 

Във този свят изменчив и фалшив

ний трябва ли да крием любовта си

и можем ли кипежа на кръвта си

да спреме в затвор мълчалив?!

 


© Сафия Сандерс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??