19 sept 2022, 17:47

Слънце 

  Poesía » Verso libre
396 0 3

Къде се крие слънцето?

В онези големи, кафяви очи,

със дълги, извити детски ресни!

 

Ту тъжни, ту весели

пълни с мечти!

Ах, как обичам тези очи!

 

И чипо носле и мънички устни,

усмивката сладка 

и пухкави бузки!

 

Най-ценното нещо в този живот, 

две малки момиченца,

     моята любов!

© Кристина Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??