19 сент. 2022 г., 17:47

Слънце 

  Поэзия » Свободный стих
393 0 3

Къде се крие слънцето?

В онези големи, кафяви очи,

със дълги, извити детски ресни!

 

Ту тъжни, ту весели

пълни с мечти!

Ах, как обичам тези очи!

 

И чипо носле и мънички устни,

усмивката сладка 

и пухкави бузки!

 

Най-ценното нещо в този живот, 

две малки момиченца,

     моята любов!

© Кристина Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??