Тебе съм искал само.
Тебе сънувах в нощта.
Искам на моето рамо
ти да дочакаш пак деня,
да разпилея твоите коси,
ти да ме гледаш нежно с очи
и ръцете наши да горят от огън жив.
Сърцето ми за твоето сърце тупти.
Душата ми без теб е тъжна и сиротна.
Сега съм тук, мила моя, слънце мое,
живея за теб, всичко мое е и твое.
Моля се, мила, само с мен да си весела сега,
с чаши пенливо вино да пеем за любовта.
Да разпилея твоите коси,
ти да целуваш моите очи
и ръцете наши да горят от огън жив.
© Петя Ченкина Todos los derechos reservados